Praktisk info

_________________________________________________________

BODER/PLADS

En bod består af et bord på knap 2x1 meter (minimum 1,7 m langt) og nogle borde vil - af hensyn til plads og muligheden for at stille så mange borde op som muligt - stå i forlængelse af hinanden. Nogle boder står på langsiden af hallen langs med væggen - andre i nogle "øer" ude midt i hallen. Der er 1 stol pr. bord, men flere kan lånes. Man kan således bruge bordet til varer, men evt. også lidt bagved. Hvis man stiller ting på gulvet foran, skal det primært være UNDER bordet og således kun rage ca. 20 cm. ud. Dette for at vi opfylder sikkerhedskravene fra brandmyndighederne og at der er plads til køberne, som jo ofte kommer med barnevogne. Evt. plads mellem boderne kan også benyttes i det omfang at man stadig kan komme til - dvs. det er IKKE OK at have fx. en reol i mellemrum eller hjørner. Ligeledes kan jeg ikke garantere at der er plads til tøjstativ. Forventer man pladsproblemer anbefaler jeg at booke en ekstra bod eller evt. spørge mig om hvad der er OK og ikke OK ift. reglerne og brandmyndighederne.
ADGANG OG OPSTILLING
Kl. 9:30 - altså 1,5 time før vi åbner - kan du komme ind og stille op. Når du ankommer til hallen, så gå ind ad sideindgangen, hvor vi vil være der for at "guide" jer hen til den bod, der er blevet tildelt dig. Så er det bare med at stille op - brug gerne pladsen bag dig og under bordet, men ikke ude i "gangene", da der skal kunne komme masser af gæster forbi.
PLAN OVER BODERNE - HVOR SKAL DU STÅ?
Nogle har opfordret mig til at sende planen over hvor man skal stå inden selve arrangementet, men der er altid sidste øjebliks ændringer og så ved jeg det vil medføre en pokkers masse mails med spørgsmål, så det vælger jeg altså ikke at gøre. Det er svært at placere jer, da der fx. tidligere har været over 50 specifikke forespørgsler på placeringer. Jeg har fordelt efter bedste evne og prøvet at opfylde så mange ønsker som muligt og håber at mange bliver tilfredse uanset placering.
TIPS
Allervigtigst: Husk byttepenge - og masser af dem!!! Erfaringen siger at bunkevis af tøj ikke sælger så godt som et lille, men velvalgt udvalg. Gør det lækkert og overskueligt at se på for køberne. NYT: App'en MobilePay er meget populær og genial til at betale med på markeder, osv. Har du den, ved du hvad jeg mener. Har du ikke, så er det kort fortalt en app der gør at du på få sekunder kan overføre penge til andre via deres mobilnummer. Modtageren får med det samme en bekræftelse - og vupti! -så er kontanter overflødige! :-)
Nogle har spurgt mig om de skal sætte priser på - det er helt op til jer selv, men jeg anbefaler det helt klart! Jeg ved dog, at det er godt at være klar til at “prutte” om prisen - hvis du spørger mig, så hellere sælge lidt billigere og så komme af med tingene fremfor at tage det hele med hjem igen. Mange har dug, kurver og diverse med for at gøre boden lidt mere præsentabel.
UTILFREDS MED PLACERING?
Skulle du være utilfreds med den placering du har fået, må du gerne bytte indbyrdes med en anden. Jeg kan ikke tilbyde at ordne det for jer - der er travlt inden åbning.
PARKERING
Når du har læsset dine ting ind i hallen, bedes du parkere lidt væk fra hallen, så der er plads til gæsterne. Du kan fx. parkere på P-pladsen ved Kvaglund-Centeret, men tag lige hensyn til kirkegængerne (søndag). Vær opmærksom på at der ikke kan garanteres at der er rampe over trinnet, så I skal kunne løfte/bære tingene ind.
MAD & DRIKKE
Cafeteriet vil have åbent hele dagen og det forlyder at de vil lave nogle enkelte, lette ting/retter med mulighed for bestilling og "udbringning" til boden, så I ikke behøver gå fra den. Jeg har igen kontakt til cafeteriet omkring udvalget og håber at de vil bygge videre på det ud fra tidligere års erfaringer.
NEDPAKNING
Når bazaren er slut, skal du tage evt. resterende ting med sig, sørge for at smide affald i containere udenfor og forlade boden som den var da du kom - så går det lidt hurtigere for os at få de 90+ borde pakket sammen. :-) Vi henstiller til at man IKKE PAKKER SAMMEN FØR TID - og netop derfor løber bazaren over tre og ikke fire timer.
ANNONCERING
Der vil blive indrykket annoncer i 115.000 ugeaviser i Esbjerg, Bramming, Ribe og Varde. Jeg er dog stadig dybt afhængig af at I sælgere - og andre interesserede - hænger flyeren op på arbejdspladsen, i institutionen, i klubben, hos købmanden, bageren, osv. - så bare kom i gang, så vi kan få masser af gæster. Flyeren er lavet i PDF-format og kan fås ved at maile til mig via dette link: klik!
UDGANG AD SIDEDØREN
Der skal selvfølgelig være mulighed for at I kan komme ud og ryge og trække lidt frisk luft - og dertil skal I benytte hovedindgangen og altså IKKE sidedøren. Der har før været problemer med at den ikke er blevet lukket og låst efterfølgende, så folk har kunnet gå ind ad sidedøren. Du kan selvfølgelig komme ind igen - bare tal med dem, der sidder ved indgangen.
Det var vist det - hvis du har flere spørgsmål, som ring eller skriv gerne.
Carina Nielsen
kontakt@babybazaren.dk
4011 3722


Copyright © 2012 by Carina Nielsen
All Rights reserved
E-Mail: kontakt@babybazaren.dk
• BabyBazaren • Booking Af Boder • Praktisk Info • Find Vej • Kontakt